Apostolic & Prophetic Encounter met Apostel/Profeet David McDonald – ICHTHUS Gemeente, Etten-Leur

Event details

  • donderdag | 16 mei 2024
  • 19:30
  • ICHTHUS Gemeente, Dreef 52,4875 AC, Etten-Leur

David en Dee McDonald hebben hun leven gewijd aan het opzetten van netwerken om de missie van hun bediening te bevorderen. Het echtpaar, oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Afrika, volgde hun spirituele opleiding aan de Rhema Bijbelschool, met als hoogtepunt het behalen van een Ministeriecertificaat. Meer recentelijk behaalde David een doctoraat in apostolisch leiderschap aan de Wagner Universiteit, een onderscheiding toegekend door Dr. Che Ahn.

Apostel David opereert op het gebied van dynamische profetie en apostolisch leiderschap, terwijl Dee met hem samenwerkt als Senior Pastors in kerken in Zuid-Afrika, Australië en de Verenigde Staten. Hun uitgebreide ervaring heeft ertoe geleid dat David meer dan 40 landen heeft bezocht, waar hij wijsheid overdraagt aan kerkleiders en wereldwijde apostolische centra voor training opricht. Hij heeft ook trainingscentra opgericht in Zuid-Afrika, België, Portugal, Oeganda en Kenia om nationale leiders te ondersteunen. Dr. David gelooft sterk in het belang van het bieden van essentiële training en discipelschap aan deze leiders, en hij is door velen gevraagd om de rol van geestelijke vader op zich te nemen voor pastors en leiders over de hele wereld.

Naast zijn pastorale werk is Dr. David auteur; zijn boek “A Sonship Revolution” is verkrijgbaar via zijn website. Onlangs hebben David en Dee een mondiale bediening opgericht met de naam “E4: An Ekklesia Company”. Dit initiatief heeft tot doel verbinding te maken met leiders die wereldwijd de vijfvoudige bediening beoefenen en bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe netwerken binnen de Apostolische Reformatie. Ze hebben het geluk gehad om samen te werken met toegewijde nationale en internationale teams om verschillende ministerie-initiatieven te beheren.

Dr. David biedt ook cursussen aan in de scholen van het profetische en apostolische. Met een sterke band van 36 jaar zijn David en Dee niet alleen partners in hun missie, maar ook trotse ouders van drie kinderen en liefhebbende grootouders van twee kleinkinderen.

nl_NL_formalNL